Prekių kategorijos
Informacija užsakovui

Rankų ir nagų priežiūros kremas drėkinamasis su Q10 75 ml (10154)

Rankų ir nagų priežiūros kremas drėkinamasis su Q10  75 ml (10154)
Peržiūrėta: 597 Kodas: IE_8411047101544
Prekyboje: Taip
5,99 EUR be PVM: 4,95 EUR
Kiekis: Į krepšelį

Rankų ir nagų priežiūros kremas drėkinamasis su Q10.  Praturtintas Q10, yra lengvas kremas, kuris atstato rankų pažeistą odą ir stipriai  drėkina ją,  su ingredientais, kurie kovoja su senėjimu ir yra antioksidantai, greitai įsigeria ir nepalieka riebumo pojūčio ant rankų. Skirtas abiem rankoms su normalia oda, kaip sausa ir/ar pažeista išorinių veiksnių, kurioms reikia pagerinti jų išvaizdą ir palaikyti nuolatinį drėkinimą.

Informacija: Padeda kovoti su priešlaikiniu odos senėjimu  Ryškumas ir elastingumas Lengvas ir neriebus. greitas įsisavinimas. regeneruoja ir taiso, Q10 yra labai stiprus epidermio ląstelių antioksidantas, padedantis apsaugoti odą nuo neigiamo saulės poveikio ir oksidacinio streso. Prisideda prie odos tono vienodumo. Tinka veganams.

Naudojimas: tepkite kremą ant švarios ir sausos rankų odos. 

Ingredients: aqua (water),glycerin, isopropyl palmitate, cetearyl ethylhexanoate, cetyl alcohol, cetearyl alcohol, panthenol, dimethicone, peg-8 distearate, hydroxyethyl urea, phenoxyethanol, caprylyl glicol, glycerin, sapindus mukorossi fruit extract, caesalpinia spinosa gum, butyrospermum parkii butter (shea butter), potassium cetyl phosphate, ethylhexylglycerin, glyceryl stearate, peg-100 stearate, palmitic acid, stearic acid, allantoin, tetrasodium glutamate diacetate, perfume (fragrance), alpha-isomethyl ionone, citronelol, coumarin, geraniol, linalool

Kilmės šalis: Ispanija

Nėra atsiliepimų.

Rašyti atsiliepimą

Jūsų vardas:


Jūsų atsiliepimas:

Įvertinimas: Galėtų būti geresnė           Prekė puiki

Įveskite kodą, kurį matote paveiksliuke (apsauga nuo spam):



Raktiniai žodžiai: ranku, kremas, Q10